چند ایده ناب برای معرفی کسب و کار
چند ایده ناب برای معرفی کسب و کار
تبلیغات صنعتی است که با خلاقیت پیوندی ناگسستنی خورده است و با حذف خلاقیت و نواوری از این صنعت میتوانیم مرگ ان را متصور شویم.از طرفی کاملا مشهود است که تقاضا برای ایده های ناب و خلاقانه در این زمینه همیشه وجود دارد و تمامی کسب و کارها به دنبال ایده های جدیدی هستند که انها را متمایز با رقبا نشان دهد.
یکی از این زمینه های تبلیغاتی<طراحی کارت ویزیت خلاقانه است.قبلا اشاره کرده ام که کارت ویزیت تنها یک وسیله معرفیکسب و کار نیست بلکه امروزه به عنوان یک وسیله بازاریابی برای کسب و کار ها شناخته میشود.
پس با توجه به این بازار بالقوه فرصت مناسبی برای ایده پردازی در زمینه تبلیغات کسب و کارها فراهم میشود.
ایده پردازی را با کارت ویزیت آغاز میکنیم.
آیا تا به حال ایده ای جالب برای طراحی کارت ویزیت به ذهنتان خطور کرده؟
اگر ذهن خلاقی دارید با خواندن همین مطلب ایده پردازی برای کارت ویزیت کسب و کار ها را آغاز کنید.من در ادامه ۲۰ ایده جالب آورده ام که بعضی از آنها حتما شما را شوکه خواهد کرد.
۴ اشتباه رایج در راه اندازی کسب و کار جدید
درباره ی نکات مهم راه اندازی کسب و کار جدید مطالب زیادی در ابده باران منتشر کرده ایم که بیشتر به جنبه های مثبت مورد نیاز برای موفقیت کسب وکار اشاره داشته است در این مطلب چهار اشتباه رایج در کسب وکار را معرفی میکنیم تا به جنبه های منفی این قضیه هم پرداخته باشیم:
شروع یک کسب و کار جدید بیان شده است که امیدواریم برای شما مفید باشد .
۱- تمایل به کسب شهرت
نمی توان از این واقعیت اجتناب کرد که کارآفرینان در اصل نسل جدیدی از ستارگان و افراد مشهور محسوب می شوند، خصوصاً اگر حوزه ی فعالیت آنها مرتبط به دنیای تکنولوژی باشد. اما نباید فراموش کنید این افراد را موفقیتشان مشهور کرده است و شهرتشان عامل رسیدن به پیروزی نبوده است.
اگر به دنبال کسب شهرت هستید راه های دیگری وجود دارند و می توانید برای حرکت در مسیرهای مرتبط به آنها برنامه ریزی نموده و در این راستا گام بردارید. کارآفرینی نیازمند داشتن ذهنی پویا و خلاق، برنامه ریزی و هدف گذاری جدی و موثر و از همه اینها از خود گذشتگی و سخت کوشی است. داشتن چنین شاخصه هایی می تواند شما را به قله های موفقیت و سپس شهرت برساند.
اما اگر تفکری غیر از این دارید بهتر است در شروع استارت آپ خود تجدید نظر نمایید.
۲- می خواهم دنیا را نجات بدهم
تقریباً هر یک از کمپانی هایی که به تازگی به موفقیت دست پیدا کرده اند و آوازه ی آنها در همه جا پیچیده است (خصوصاً شرکت های فعال در حوزه ی تکنولوژی) هدف اولیه شان در تیزرهای تبلیغاتی و شعارهای خود را بدل کردن دنیا به جایی بهتر جلوه می دهند، همگی آنها سعی می کنند بگویند در حال ساده تر کردن زندگی انسان ها هستند.
هر چند آنچه قصد داریم بیان نماییم ممکن است تلخ به نظر برسد ولی نباید فراموش کنید چیزی که شرکت های یاد شده به صورت شعار و با سر و صدای زیاد به عنوان اهدف خود بیان می نمایند در اصل وظیفه ی بنیادها و نهادهای خیریه بوده و معمولاً آنها اینکار را با کمترین جنجال تبلیغاتی و حتی به صورت ناشناس انجام می دهند.
نجات دادن دنیا و بدل کردن آن به زیستگاهی بهتر برای نسل بشریت یک ایده آل دست نیافتنی است نه یک پلن تجاری مستحکم، در اصل دنبال کردن چنین هدفی با روح دنیای تجارت در تضاد است.
یک کسب و کار نوپا نیازمند هدف گذاری معین، استراتژی های پایدار و سرمایه ی اولیه ی معقول است تا بتواند رو به جلو حرکت کرده و به سود دهی برسد، پس از طی کردن این مراحل می توانید بخشی از انرژی خود را صرف امور خیریه نمایید ولی از ابتدا دنبال کردن چنین دیدگاهی به یقین منجر به شکست تان خواهد شد.
۳- می خواهم ثروتمند شوم
همواره به خاطر داشته باشید هدف یک تجارت کسب درآمد و سرمایه ی بیشتر است ولی همه ی کارآفرینان جزیره و جت شخصی نخواهند داشت. ورود به دنیای کارآفرینی را نباید به معنی کسب ثروت یک شبه دانست بسیاری از افرادی که صاحب یک کسب و کار هستند زندگی و درآمدی بسیار معمولی را تجربه می نمایند.
وارد شدن به یک فعالیت جدید با هدف کسب ثروت می تواند بسیار سریع سبب سرخوردگی شما شده و خیلی زود متقاعد شوید هرگز موفق نخواهید گشت. هدف گذاری های کوتاه مدت و گام به گام جلو رفتن و داشتن دیدگاهی منطقی از میزان کسب درآمد عامل پیروزی شما در مسیر پر پیچ و خم کارآفرینی خواهند بود.
۴- ایجاد شغل برای دیگران نباید هدف اول شما باشد
اینکه بتوانید دیگران را استخدام کرده و به آنها حقوق دهید یک اتفاق بسیار خوشایند است، اما اینکار هدف و دلیل مناسبی برای شروع یک کار جدید نیست. در طول یک تجارت موفق شما به یقین با استخدام ها و اخراج های بسیاری سر و کار خواهید داشت ولی نباید فراموش کنید استخدام افراد هزینه هایی جدی را در پی دارد و منابع پرداختی مرتبط به این هزینه ها لازم است توسط عملکرد کارمند مربوطه تامین گردد در غیر اینصورت شکست شما حتمی خواهد بود.
شروع یک استارت آپ با هدف ایجاد شغل برای دیگران و استخدام آنها بدون تامین منابع لازم و مستحکم بدون شک به موفقیت ختم نخواهد شد، در هر کسب و کاری اگر نیازی تعریف شد یا بوجود آمد بر مبنای آن نیاز می توان دست به جذب کارمندان جدید زد.
در یک دنیای بی نقص کسب و کارها شاید بتوانند دنیا را عوض نمایند، برای هزاران نفر شغل ایجاد کنند و… اما اینها اهداف عالی هستند و دست یافتن به همگی شان به صورت یکجا شاید برای بسیاری از ما امکان پذیر نباشد، در یک تجارت باید اهداف پشت هم و کوتاه مدت را دنبال کرد و پله پله پیشرفت نمود.